Beech Duble Ear Tray, barnas frokostbrett

I motsetning til andre serveringsbrett, er våre trebrett laget av originalt trekornsmateriale for å sikre holdbarhet og stabilitet; materialet er miljøvennlig, noe som gir et naturlig preg til ethvert rom. Det er to serveringsbrett i tre i en pakke, hver brett kommer i en annen størrelse; disse trebrettene brukes til å servere romslig bærbarhet, også dette tre serveringsbrettesettet er det beste gavevalget! Perfekt størrelse sett for mat og servise; ypperlig til mat, frokost, middag, drikke, kake eller andre serveringsbrett; du kan bruke dem til familieaktiviteter, fester, kontorer, bad, sminkebord osv.
Chat nå

Produktdetaljer

  • Produktnavn:Frokostbrett
    Materiale:Strand tre
    Bruk:Hjemme, hotell
  • SERVERINGSBAKER MED HØYKVALITET: I motsetning til andre serveringsbrett, er våre trebrett laget av originalt trekornsmateriale for å sikre holdbarhet og stabilitet; materialet er miljøvennlig som gir et naturlig preg til ethvert rom.

  • SETT MED 5 SJARMBAKER: Det er to serveringsbrett i tre i en pakke, hver brett kommer i forskjellig størrelse; disse trebrettene brukes til servering av romslig bærbarhet, også dette tre serveringsbrettesettet er det beste gavevalget!

  • UTSNITT HÅNDTAKER FOR ENKEL BÆRE: Hver trebrett inneholder to ovale utskjæringshåndtak for enkel håndtering og transport, håndtakene er godt skåret ut og store nok til å gli fingrene gjennom, slik at du enkelt kan flytte dem fra sted til sted

  • MULTIFUNKSJONSSERVESKUFF: Skuffesett i perfekt størrelse for mat og servise; ypperlig til mat, frokost, middag, drikke, kake eller andre serveringsbrett; du kan bruke dem til familieaktiviteter, fester, kontorer, bad, sminkebord osv.

  • UNIK STIL: Hvert brett ser unikt og spesielt ut på grunn av dets naturlige råmønstre; naturlig trekorn gir et dekorativt preg til ethvert rom; den har omkringliggende brettlepper som forhindrer at gjenstander faller over, noe som gir komfort til kjøkkenet og spisestuen


Hot Tags: bøk dobbel ørebrett, barnas frokostbrett, Kina, tilpasset, engros, billig, lav pris, på lager, laget i Kina

Forespørsel

You Might Also Like