Bambusgulv er bra eller tregulv er bra

- Sep 11, 2019-

Slitestyrke

Gulvets slitestyrke avhenger hovedsakelig av overflatenes hardhet. Bambus er den hardeste i planten. Den har høy slitestyrke og er den samme som andre typer gulv. Den intuitive slitestyrken er hovedsakelig avhengig av slitestyrken til overflatemaling. . Kompositt tregulv og laminatgulv tilfører aluminiumoksyd på overflaten, og slitestyrken er stor. Slitestyrken på massivt tregulv avhenger av slitestyrken til overflatemaling.

Motstand mot deformasjon

Bambus er en grov fiberstruktur med rette fibre anordnet til å være mindre utsatt for forvrengning og deformasjon. Dets bøyestyrke er vanligvis 2-3 ganger tregulv. Fuktbehandlingen av bambusgulvet er mindre jevn og mindre enn tregulvet, og den tørre krympingskoeffisienten er lav. Tregulvfibrene er intrikat anordnet og er lett vridd og deformert. Etter at tregulvet og bambusgulvet ble gjennomvåt i 24 timer med vann, var utvidelsesdeformasjonshastigheten for tregulvet dobbelt så stor som bambusgulvet.

Toleranse

Bambusen i seg selv har passende elastisitet, som kan lindre fotens tyngdekraft og eliminere tretthet til en viss grad. Kompositt laminatgulv er i utgangspunktet ikke tøft, mens heltre gulv føles mer behagelig.

Prisforhold

På grunn av den korte rotasjonsperioden for bambus, kan den brukes som råstoff på 4-6 år, så prisen på bambusgulv er bare 1/2 av prisen på heltre gulv. Prisen på bambusgulv i det nasjonale markedet er 120-250 yuan / square. Tre er en ikke-fornybar ressurs med en rotasjonsperiode på mer enn ti år, og nasjonal politikk begrenser rotasjonen av tømmer. Hvis en vanlig familie ønsker å velge tregulv, vil det i det minste øke kostnadene på mer enn 2000 yuan. Prisen på heltregulv i det nasjonale markedet er 250-400 yuan / square.

Bamboo Bathtub Caddy Tray Bath Tray Bath Caddy with Waterproof Bath Pillow 2